Top-12-Beste-Netflix-TV-Series
Home | Top 12 Beste Netflix TV Series voor December 2018

Top 12 Beste Netflix TV Series voor December 2018

Deel met je vrienden!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Het is eindelijk december en veel googlers zijn opzoek naar leuke tv series om te streamen. In Nederland is Netflix de grootste online aanbieder van legale films en tv series. Verder zoeken heeft dus geen zin want wij hebben de beste 12 tv series om via Netflix te streamen.

Wat zijn de top 12 netflix tv series en Films om in december te streamen?

1. La Casa de Papel 

Een groep zeer eigenaardige overvallers vallen de fabriek van Moneda en Timbre aan om de meest perfecte overval in de geschiedenis van Spanje uit te voeren en 2.4 miljard euro mee naar huis te nemen. TV Serie Imdb. Wil je meer Spaanstalige series op Netflix kijken?

2. The Rain

Nadat een groot deel van de bevolking door een virus is verdwenen, beginnen een jonge broer en zus aan een gevaarlijke zoektocht naar veiligheid. Al snel voegen ze zich bij een groep jonge overlevenden en gaan samen op een gevaalrijke zoektocht door verlaten Scandinavië, op zoek naar een teken van leven. In hun strijd om te overleven ontdekken ze dat zelfs in een post-apocalyptische wereld er nog steeds liefde en jaloezie kan bestaan. TV Serie Imdb

3. Insatiable

Een ontevreden, door de advocatuur omgedoopte schoonheidswedstrijdcoach neemt een wraakzuchtige, gepeste tiener als zijn client aan en heeft geen idee wat hij op het punt staat te ontketenen. Op 12 september 2018 werd aangekondigd dat de serie werd vernieuwd door Netflix voor het twede seizoen en ergens in 2019 in première gaat. TV Serie Imdb.

4. Lost in Space

Na een noodlanding op een buitenaardse planeet, vecht Robinson tegen alle verwachtingen in om te overleven en te ontsnappen, maar ze worden omringd door verborgen gevaren. Stel je voor 30 jaar in de toekomst, is de kolonisatie in de ruimte een realiteit, en de familie Robinson is een van degenen die zijn getest en geselecteerd om een nieuw leven te maken voor zichzelf in een andere wereld. TV Serie Imdb

5. The Haunting of Hill House

Samen met je ouders heb je vroeger in een huis gewoond die 30 jaar later een van de meest beroemde spookhuizen van het land zou worden. Mensen dachten dat je gek was. TV Serie Imdb.

https://youtu.be/xkQ17Jcaj9U

6. Troy

Gebaseerd op Homers oud-Grieks gedicht Íliad’ , verteld Troy: Fall of a City het verhaal van de tien jaar durende belegering van de oude stad Troy door de grieken, na Parijs wordt de jonge prins van Troy verliefd op de vrouw van een Griekse koning. Hier beginnen de problemen. Tv Serie Imdb

7. Riverdale Seizoen 3

Na de dood van een van de rijkste en populairste Blossom-tweeling op 4 juli, onderzoekt het kleine stadje Riverdale een moord. TV Serie Imdb.

8. The Staircase

Michael Iver Peterson, een Amerikaanse romanschrijver die in 2003 is veroordeeld wegens moord op zijn tweede vrouw, Kathleen, ziet zijn leven onder de microscoop doorgaan in deze prijswinnende serie. TV Serie Imdb.

9. Dirty Money

Een Netflix Original-serie waarin verschillende verhalen worden beschreven over het blootleggen van hebzucht, corruptie en criminaliteit die zich verspreiden door de wereldeconomie. TV Serie Imdb

10. Seven Seconds

De spanningen lopen hoog op tussen gekleurde Amerikaanse burgers en witte politieagenten in Jersey City wanneer een tiener ernstig gewond raakt door een agent. TV Serie Imdb.

11. Unsolved

Een true crime serie gebaseerd op het moordonderzoek van Tupac en Biggie. TV Serie Imdb.

https://youtu.be/rNRw-SgV8Ks

12. Prison Break seizoen 5

Als zijn broer onterecht wordt veroordeeld voor moord, is een ingeneur vastberaden om hem uit de beruchte Fox gevangenis te bevrijden. TV Serie Imdb.

Dit zijn onze top 12 netflix tv series voor December 2018. Bingwatching is nooit zo leuk geweest. Veel kijk plezier. 

Kodi voor Leken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.