Tea-Tv-App-voor-je-Android-Tv-Box-Downloaden
Home | Tea Tv App voor je Android Tv Box Downloaden

Tea Tv App voor je Android Tv Box Downloaden

Deel met je vrienden!
  •  
  •  
  • 1
  •  
  •  
    1
    Delen

Tea tv gebruik je om films en series gratis te bekijken. Via Kodi is er uiteraard veel mogelijk, maar soms heb je geen zin om nieuwe addons te zoeken. De Tea tv dashboard zier er duidelijk uit en het is voor iedereen te begrijpen. Het is te downloaden voor Android, MacOS en Windows. Let op: Tea tv is een illegale app. Gebruik met mate.

Tea Tv Installeren

Installeren is vrij simpel. Het is gewoon in Google te vinden. Open de Tea tv website en klik op de gewenste download versie. Configureren van de app is ook niet moeilijk. Na downloaden en installeren krijg je meteen de optie om je Taal en Ondertiteling te selecteren. Tea tv gebruikt ondertiteling van Opensubtitles.

Hoe werkt Tea Tv?

Volg de onderste video voor meer uitleg over hoe je de app moet downloaden en gebruiken.

Met de apps in dit artikel stream je videomateriaal vanaf het internet en je apparaat slaat de beelden niet op. Toch kunnen we rustig vastellen dat de dienst zich aan de verkeerde kant van het grijze gebied bevindt. Het is dus niet legaal om op de manier films en series te kijken. We raden je daarom aan om een VPN te nemen. Hiermee is je online identiteit beschermd.

Ben je al bekend met Tv Zion?

Een andere app om films en series te kijken is Tv Zion. Deze app kan je ook binnen Google vinden. Verschil tussen de bovenste app en Tv Zion is dat de laatste alleen voor Android beschikbaar is gemaakt. Maakt je apparaat gebruik van een Android systeem? Dan is Tv Zion een goede tweede optie.

Onbekende Bronnen Toestaan

Krijg je een melding dat je smartphone of android box geen apk-bestand kan installeren? Dat is een beveiliging van Android die je tijdelijk uit moet schakelen voor dit proces. Bij Android 7, 8, 9 en 10 kun je direct vanuit het scherm met deze melding naar instellingen. Ga naar instellingen (settings), beveiliging en dan onbekende bronnen.

Is Real Debrid beschikbaar voor deze Apps?

Jazeker. Binnen de instellingen van de apps zal je de opties voor Real Debrid vinden. Heb je eerst een Real debrid account nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.