Home | Kodi voor Leken Tips en Tricks voor Beginners

Kodi voor Leken Tips en Tricks voor Beginners

Deel met je vrienden!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kodi voor Leken is een informatie blog over Kodi. Hier kun je terecht voor handleidingen over het installeren van streaming apps. Kodi voor leken is gemaakt door gebruikers van streaming software. Wij weten als geen ander wat de gemiddelde gebruiker nodig heeft om streaming apps zonder problemen te gebruiken.

Kodi voor leken
Leer hier hoe je Kodi moet updaten

Handige links Kodi voor Leken

Het gebruik van de software is legitiem. Ook het gebruik van Add-ons uit de Kodi repo is gewoon legaal. Let op: Addons voor nieuwe films en series zijn niet legaal. Volg onze pagina als je altijd up to date wilt blijven.

Kodi geinstalleerd maar wat nu? Klik op de foto om je installatie verder af te maken.

Disclaimer!

Dit is een nieuwssite. Alle vermelde informatie is via Google te vinden. Wij hosten, uploaden of linken niet naar video’s, films, mediabestanden, livestreams enz. Kodi voor Leken is niet verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, naleving, copyright, wettigheid, fatsoen of enig ander aspect van de inhoud die naar of van je apparaat wordt gestreamd.

Wij bieden geen ondersteuning voor illegale addons van derden die op je apparaat zijn geactiveerd, omdat ze niet van ons zijn.

Het is onze doelstelling om te zorgen dat we altijd de beschikking hebben over de beste tips op het gebied van Streamen. Volg de website voor de beste handleidingen. Veel kijk plezier

Wij zijn liefhebbers van de Opensource software en zijn op geen enkele manier verbonden aan de software, addons of wat dan ook.