mediaspelers voor tv
Home | Dit zijn de Beste Mediaspelers voor Tv in 2020

Dit zijn de Beste Mediaspelers voor Tv in 2020

Deel met je vrienden!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Mediaspelers voor tv zijn in 2020 de beste oplossing voor de slimme streamer. Ben je opzoek naar een oplossing om films en series af te spelen op je Tv of beamer. Gebruik de onderste mediaspelers voor optimaal plezier. Wij geven je advies, zodat je de beste mediaspeler voor jou kan uitkiezen.

Hoe werken Mediaspelers voor Tv’s?

Met een mediaspeler voor tv speel je Films, Series, Foto’s, Muziek en Iptv (live tv kanalen) af op je televisie. Sluit daarom je mediaspeler met een HDMI kabel aan op je tv. Speel bestanden af via Kodi, Usb stick, geheugenkaartje of externe harde schijf. Stream bestanden vanaf een NAS, computer of laptop via je mediaspeler naar het grote scherm.

Hoe werken mediaspelers voor tv

Voordelen Mediaspelers voor tv?

 • Speelt een grote hoeveelheid bestanden af
 • Via Kodi automatisch ondertiteling afspelen
 • Automatisch film, series, muziek en documentaire info ophalen
 • Een gebruiksvriendelijke interface
 • Bediening via smartphone en tablets mogelijk

Soorten Mediaspelers voor Tv: We kunnen vier verschillende soorten mediaspelers onderscheiden die veel voorkomen. Je hebt de Android, Windows, IPTV en Chromecast mediaspelers.

Top 5 Beste (Android) Budget Mediaspelers voor Tv

Android mediaspelers geven je toegang tot de Google Play Store. Hier kan je duizenden apps downloaden en gebruiken. Apps zoals Kodi, Netflix, Disney+, Spotify, Videoland en veel meer. Wij hebben de onderste 5 mediaspelers getest op gebruiksvriendelijkheid.

 1. Eminent EM7680: Smart Tv Box met 8GB (Meer info)
 2. Xiaomi Mi Box S: Android tv mediaspeler met 2/8GB (Meer info)
 3. S96 Max+: Android 10 mediaspelers met 4/32GB (Meer info)
 4. Minix NEO T5: Android Tv PIE 9 mediaspeler met 2/16GB (Meer info)
 5. Formuler Z8: Android 7 mediaspeler met 2GB (Meer info)

Top 5 Beste (Windows) Mediaspelers voor Tv

Windows mediaspelers geven je toegang tot de Windows Store. Hier kan je duizenden apps downloaden en gebruiken. Apps zoals Kodi, Netflix, Disney+, Spotify, Videoland en veel meer.

Intel NUC beste mediaspelers voor tv
 1. Intel NUC: Windows 10 Pro mediaspeler met 4/120GB SSD (Meer info)
 2. Intel Compute: Windows 10 home mediaspeler met 2/32GB (Meer info)
 3. DELL Optiplex: Windows 10 Pro mediaspeler met 4/32GB (Meer info)
 4. MSI Cubi N: Windows 10 Pro mediaspeler met 4/64GB (Meer info)
 5. Intel 4100: Windows 10 Pro mediaspeler met 4/64GB (Meer info)

Top 3 Trending (IPTV) Mediaspelers voor Tv

Wat zijn nou IPTV mediaspelers? Dit zijn boxen waar je geen Android systeem zult vinden. Dus bij het kopen van een IPTV box moet je altijd rekening houden dat je geen toegang tot de Play store zal hebben. Dat betekent dat je geen extra apps kunt downloaden. De box kan je alleen voor IPTV (live tv service) gebruiken.

Mag IPTV mediabox
 • 1. MAG 420 4K UHD IPTV ontvanger met 512MB ram (Meer info)
 • 2. MAG 322 IPTV ontvanger met 512MB ram (Meer info)
 • 3. MAG 424 4K UHD ontvanger met 512MB ram (Meer info)

Top 4 Populairste (Chromecast) Mediaspelers voor Tv

De Google Chromecast is een compacte mediaspeler. Chromecast is de makkelijkste manier om muziek, films en webpagina’s van je smartphone, tablet en laptop naar je tv te streamen. Met de Chromecast kun je heel simpel video en muziek op je tv afspelen. De Chromecast is ideaal voor tv’s die geen smart-tv zijn. Je moet wel een HDMI ingang hebben.

Chromecast mediaspelers voor tv

Beste Android Apps voor Mediaspelers

Dit zijn de Top 20 beste apps om te installeren op een Android mediaspeler. In deze video kan je 20 van de beste apps uit de Google Play store zien. In Nederland zijn de volgende apps populair: Kodi, Netflix, Disney+, Plex, Videoland, NLZiet, NOS start, Spotify enTwitch.

Beste Video Players voor je Windows Mediaspelers

Als je een video player nodig hebt, zijn dit de beste mediaspelers voor Windows om videobestanden af te spelen. Als je Windows gebruikt, zijn er tonnen software beschikbaar die de meeste populaire video- en audioformaten kunnen afspelen. Behalve dat je bestanden kunt afspelen, is het belangrijk om een lichte mediaspeler te hebben die je mediaspeler niet vertraagt. In deze video zie je de top 5 videospelers die je gratis op een mediaspeler kunt gebruiken.

Mediaspelers voor Tv Afstandsbediening Programmeren

Mediaspelers worden allemaal geleverd met een eigen afstandsbediening (remote). Heb je geen zin om twee remotes te gebruiken? Bekijk de video zodat je kan leren hoe je de mediaspeler remote kaan programmeren. Hierdoor hoef je maar 1 afstandsbediening te gebruiken.

Hoe moet je Apps op een Android Mediaspeler Installeren?

In de bovenste video leer je hoe je een Android mediaspeler kan gebruiken om apps te installeren. Dit zijn dan Android apps die je soms niet in de Google Play Store kan vinden. Je gebruikt de ingebouwde browser om de website te openen. Daarna klik je gewoon op de download link. Als laatste ga je de ingebouwde file manager gebruiken om de app te activeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.