Kodi-addons-voor-films-en-series
Home | Kodi Addons voor Films en Series Installeren (April 2020)

Kodi Addons voor Films en Series Installeren (April 2020)

Deel met je vrienden!
  • 1
  •  
  • 2
  •  
  •  
    3
    Gedeeld

Kodi addons kan je gebruiken om films en series te kijken. Een addon is een app die je binnen je Kodi installatie kan downloaden en gebruiken. Deze addons maken gebruik van gratis links die via Google te vinden zijn. In sommige gevallen geven ze ook toegang tot Real debrid links. 

1. Zijn Kodi Addons Legaal?

Kodi addons die uit de officiele Kodi repo komen zijn legaal. Deze addons kan je meestal gebruiken om gratis beschikbare streams van content providers te bekijken. Addons waarmee je films en series kan kijken zijn een ander verhaal. Deze addons worden niet door de Kodi ontwikkelaars gemaakt. Het is daarom ook aangeraden om een VPN te gebruiken. Hiermee kan niemand je internet gebruik traceren.

2. Verschil Kodi Addons en Kodi Builds

Het verschil tussen een Kodi addon en een build is simpel. Met een addon krijg je toegang tot films en series. Met een build verander je de layout, settings en addons van je Kodi installatie. Veel gebruikers zijn dol op builds want je hoeft daarna niet zelf veel te doen. Nadeel is wel dat je soms veel ongewenste addons installeerd. Is dit wel verstandig? Nee.

3. Wat kan je met Kodi Addons Bekijken?

Met de juiste addon kan je alles kijken. Je kan films, series, sport, documentaire, live tv, concerten en veel meer bekijken. Het is een kwestie van de juiste addon vinden die deze mogelijkheden aanbieden. Let op: dit zijn meestal illegale addon. Wees voorzichtig.

4. Is het gevaarlijk om Kodi Addons te Gebruiken?

Nee dat denk ik niet. Zelf gebruik ik al jaren Kodi zonder problemen. Wil je niet dat anderen weten wat je allemaal op internet bekijkt? Gebruik een VPN. Voor zover ik weet zijn er geen gebruikers aangeklaagd voor het gebruiken van Kodi. Verkopers die Android boxen met geinstalleerde Kodi met addons verkopers zijn wel de pineut. Volgens stichting brein is dit strafbaar.

5. Populairste Kodi Addon voor Films en Series

Persoonlijk vind ik de Magic Dragon de beste addon maar online zijn Kodi gebruikers dol op FEN. Dit is een addon met dezelfde stijl als de eerdere Genesis of exodus addons.

6. Waarom stoppen Kodi Addons met werken?

Het maken en aanbieden van illegale addons is ook tegen de wet. Ontwikkelaars worden soms offline gehaald. Als dat gebeurd zal de addon binnen Kodi niet meer werken. Daarom moeten we soms opzoek naar nieuwe addons.

7. FEN (Real debrid & Trakt) Downloaden

FEN is 1 van de meest geavanceerde Exodus copie die we tot nu toe hebben gezien. Het is gespecialiseerd in Furk en Easynews (web) links, maar biedt ook externe providers. Open de addon na installatie en zoek de instellingen tab. Hier kan je van alles regelen.

FEN Kodi Addons

8. Magic Dragon Downloaden

De populaire Magic Dragon addon heeft gedurende de levensduur een tweetal veranderingen ondergaan. De ontwikkelaars veranderen maar de inhoud wordt alleen maar beter. De ontwikkelaar doet er alles aan om de addon in topvorm te houden.

Magic Dragon Kodi Addons

9. Odin Downloaden

Van Asgard komt een echte hit. Een echte alles in 1 addon genaamd Odin. Thor zijn hamer kan deze niet kraken.

ODIN Kodi Addons

10. Nemesis AIO Downloaden

The stream Army blijft een repo van topkwaliteit die vol staat met leuke addons zoals Nemesis AIO.

Nemesis Kodi Addons

11. Exodus Redux (Trakt) Downloaden

Met een naam die weigert te sterven, komt I-A-C met Exodus Redux. Iedereen zal bekend zijn met deze maar hij is vernieuwd en bijgewerkt met de nieuwe Open Scrapers-module. Trakt is beschikbaar met deze add-on.

Exodus Kodi Addons

12. Shadow (Premiumize) Downloaden

Van de duisternis komt de nieuwste en heetste Real Debrid / Premiumize / All Debrid gebaseerde Kodi addon Shadow die we in tijden hebben gezien. Vanaf nul gebouwd en bestemd voor grootsheid.

Shadow Kodi Addons

13. Gaia (Torrents) Downloaden

Voor liefhebbers van de enorme Bubbles-add-on, komt de kopie die bekend staat als Gaia. Deze maakt voornamelijk gebruik van Torrents. Gebruik een VPN.

Gaia Addon

14. Seren (Real Debrid) Downloaden

Seren is een nieuwe ontwikkeling die momenteel erg in bèta is. Maar het ziet eruit alsof het iets speciaals kan zijn. Momenteel zijn er alleen Real-Debrid- of Premiumize.me link opties beschikbaar.

Seren Addon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.