Kodi-18-Leia-Skin
Home | Kodi 18 Leia Skin Downloaden en Installeren

Kodi 18 Leia Skin Downloaden en Installeren

Deel met je vrienden!
 • 4
 •  
 • 1
 •  
 •  
  5
  Gedeeld

Kodi 18 Leia skin (voorheen bekend als Xbmc), is een van de populairste applicaties van dit moment. Dankzij de geweldige developers achter deze app, is er veel veranderd en verbeterd. Kodi is geen Netflix. Voor een nieuwe Kodi gebruiker, kan het knap lastig zijn om de beste en mooiste skins te vinden. Daarom dan ook dit artikel. Je leerd hier hoe je Kodi skins kan installeren en verwijderen.

In de Kodi Repo zal je 21 gratis skins vinden. Let wel op. De meeste skins maken gebruik van veel achtergronden en widgets. Estuary is de standaard Kodi 18 Leia skin.

Wat is een Kodi Skin?

Een Kodi skin is de layout of interface van je Kodi installatie. Bij de installatie van Kodi 18 zal je standaard de Estuary skin krijgen. Dit is een prachtige snelle skin . Zo kan je via settings de kleur aanpassen. Navigeer naar de startscherm van Kodi, klik rechtsboven op instellingen en daarna interface.

1. Instellingen

Kodi 18 Leia Skin instellingen

2. Interface

Kodi 18 Leia Skin interface

3. Skin – Skin. Hier zie je dat ik de Standard Skin van Kodi 18 gebruik (Estuary).

Kodi 18 Leia Skin Estuary

Estuary skin configureren: Klik op Configureer skin. Een belangrijke optie is de hoofdmenu-items die je uit kan zetten. Gebruik je geen spellen? Zet deze menu dan uit. Ik gebruik alleen de Add-ons en Bladwijzer menu’s. De rest heb ik uitgezet. Zo blijf je niet eindeloos scrollen. Hier kan je ook onder Algemeen de plot en review van je films en series automatisch laten scrollen.

Estuary Kleur aanpassen: Zoals je kan zien gebruik ik de Voilet kleur. Klik op kleuren. Er gaat een nieuwe venster open. Kies je favoriete kleur en de interface zal veranderen.

Estuary zoom optie: Is Kodi te groot voor je scherm. Bij sommige schermen zal de tijd buiten het scherm vallen. Zoom in en maak alles passend.

Kodi 18 Leia Skin Aanpassen

Een Kodi 18 skin aanpassen is simpel. Volg de bovenste foto’s. Navigeer naar Instellingen – Interface – Skin. Klik rechts op Skin. Je krijgt dan waarschijnlijk een nieuwe venster. Hier zie je 2 skins: Estuary en Estouchy. Klik op Meer verkrijgen om alle Kodi 18 repo skin te zien.

 1. Op Skin staan en rechts (Skin Estuary) selecteren. Klik daarna op Meer verkrijgen.
Kodi 18 Leia Skin meer verkrijgen

2. Dit is de lijst met alle skins die je standaard in de Kodi repo zal vinden. Let op: zorg dat alle Kodi 18 instellingen goed staan voordat je een nieuwe skin installeerd. Hierdoor heb je straks minder hoofdpijn. Het kan zomaar zijn dat de tabjes wat anders zijn.

21 Kodi 18 Leia Skins

Wat is de Beste Skin voor Kodi 18 Leia?

Tja daar gaan we weer. Dat is de verkeerde vraag. Wil je een lichte of een zware skin? Een skin met veel toeters en bellen kan soms zwaar zijn. Op een Windows pc zal deze perfect werken. Op een Android tv box zal je misschien minder geluk hebben. Ik gebruik op mijn Android tv boxen altijd de standaard Estuary skin. Deze is lekker snel. De Kodi repo bevat 21 leuke skins die je gratis kan testen.

Dit is de ACE 2 Skin uit de Kodi repo. Het ziet er geweldig uit. Lekker simpel met achtergronden die automatisch veranderen.

Verwijder de niet gebruikte skins. Je hebt nu alle bestanden van 9 niet gebruikte skins in je systeem staan. Om de boel niet te vertragen is het verstandig om deze te verwijderen. Navigeer naar de startscherm van kodi en ga naar Add-ons – Mijn Add-ons – Look and Feel. Hier zie je alle geactiveerde skins. Verwijder alle niet gebruikte skins.

Leer hier hoe je de Aeon MQ8 kan installeren. MQ 8 Skin voor Kodi 18 installeren.

MQ7 Mod Kodi 18 Leia Skin

Aeon MQ7 Aeon MQ7 skin wordt onderhouden door Wanilton en bevat mods gemaakt door andere skinners. Wij willen Latts9923, Angelinas, Bumblebee, Dolguldur, Emiralles, JohnnyBee, Manfeed, Scott967, Smitchel6879 bedanken voor de Mods van de Aeon MQ7 voor Kodi 18 Leia. Een diepe buiging voor het goede werk. De skin kan je hier downloaden.

Kodi 18 Leia Skin Aeon MQ7 Mod

Estuary Mod V2

Deze kodi 18 leia skin is een kopie van de standaard Estuary die automatisch wordt gedownload. Wij willen Guilouz bedanken voor het modden van de orginele skin. De skin kan je hier downloaden.

Kodi 18 Leia Skin Estuary Mod V2

Aeon Nox 5 Silvo Kodi 18 Leia

Aeon Nox 5 Silvo voor Leia is op 31 december 2018 geupdate naar 6.1.7. Wij willen mikeSilvo bedanken voor het updaten van dit geweldige skin. Dit is 1 van de populairste skins voor Kodi. Heb je hem al getest? Je kan hem hier downloaden.

Kodi 18 Leia Skin Aeon Nos 5 Silvo

Rapier Kodi Leia

Rapier 11 is nu beschikbaar voor download. Deze skin heeft op 17 januari 2019 een enorme update gehad. Rapier skin kan je in de Kodi repo vinden. Wij willen Gade bedanken voor dit geweldige skin voor Kodi Leia. Download Rapier.

Kodi 18 Leia Skin Rapier

Aeon MQ5 Leia Mod

Aeon MQ5 Leia Mod is laatst geupdate op 25 december 2018. Wij willen Scott967 bedanken voor de update. De Skin kan je hier Downloaden.

Kodi 18 Leia Skin Aeon MQ5 Mod
720

Titan Mod Skin

Titan Mod Kodi leia skin is zoals je zelf kan zien een geweldige skin. Deze kan je hier Downloaden. Wij willen marduKL bedanken voor de update.

Kodi 18 Leia Skin Titan Mod

Eminence 2 Mod Kodi Leia Skin

Eminence 2 Mod is geupdate door Alanon. Wij willen hem hiervoor bedanken. De nieuwe Eminence kan je hier downloaden.

Kodi 18 Leia Skin Eminence 2 Mod

Grid Leia Skin

Grid heeft een simpel verticale menu. De naam van de skin is afgeleid van een van de belangrijkste ontwerp waarbij alle alementen op 1 virtueel raster worden vertoont. Wij willen Jeroen bedanken voor het mooie werk. Grid downloaden.

Kodi 18 Leia Skin Grid

Dit zijn onze top 8 Leia skins voor Kodi 18. Heb je zelf een leuke skin voor Kodi 18 gevonden? Wil je die met ons delen? Laat a.u.b een reactie achter en we zullen deze aan de lijst toevoegen.

1 reactie op “Kodi 18 Leia Skin Downloaden en Installeren”

 1. Pingback: Kodi 18.0 Tips en Tricks voor Beginners in 2019 - Kodi 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.