Kodi-18-Downloaden-in-2020
Home | Kodi 18 Downloaden in 2020 is niet moeilijk.

Kodi 18 Downloaden in 2020 is niet moeilijk.

Deel met je vrienden!
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Delen

Kodi downloaden is 1 van de meest gezochte zoektermen in google. Dit komt omdat Kodi enorm populair is geworden onder streamers. Kodi downloaden, installeren en gebruiken is in 2020 nog altijd gratis. De officiele Kodi-versie bevat geen enkele inhoud. Dit betekent dat je je eigen inhoud moet verstrekken van een lokale of externe locatie, dvd, Blue-Ray.

Het mooie van Kodi is dat je externe plugins (Video-addons) van derden kan installeren die toegang bieden tot inhoud die vrij beschikbaar is op de officiele website van de inhoudsprovider. Het bekijken of beluisteren van illegale inhoud waarvoor anders zou moeten worden betaald, wordt daarom niet goedgekeurd door het Kodi team.

Kodi Downloaden voor Windows

Kodi downloaden op je windows pc of laptop is vrij simpel. Je kan dit op meerdere manieren doen. Installatie voor windows 8 en 10 zijn hetzelfde. Wat belangrijk is dat je weet welke versie van Kodi je moet downloaden. Met dit bedoel ik welke versie je pc of laptop aan kan.

Zoek op je bureaublad naar het icoontje van “Mijn Computer“. Rechterklik met je muis en kies Eigenschappen. Hier zie je wat informatie over je pc of laptop. Scroll door naar Systemen en kijk wat voor type systeem je gebruikt. Zelf gebruik ik een 64 bitsbesturingssysteem.

De meeste nieuwe besturingssystemen zijn 64-bit maar je hebt sommige oude met een 32-bit systeem. Ga nu naar Kodi/downloads en klik op het windows icoontje. De installatie van Kodi voor windows is eenvoudig zoals de meeste andere Windows-toepassingen. Download eenvoudig het installatieprogramma, voer het uit en volg de aanwijzingen.

Kodi Downloaden

Je hebt meer manieren om Kodi te downloaden voor windows. Momenteel zitten we op versie 18.4. Die kan je ook hier downloaden: Win32/Win64

Kodi Downloaden

Na het downloaden gaan we Kodi uitvoeren. Hiermee bedoelen we installeren. Klik op je download en je pc of laptop zal toestemming vragen om het programma uit te voeren. Klik op JA en volg de instructies uit de onderste video. Na installatie is het tijd om te configureren. Je gaat hier leren hoe je de Taal, Ondertiteling en settings moet activeren.

Heb je een oude versie van Kodi en wil je die graag updaten naar 18.4? De nieuwe versie downloaden en uitvoeren. Tijdens het installeren zal je de vraag krijgen of je de oude wilt updaten. Klik JA om te updaten. De nieuwe versie wordt nu automatisch overgenomen. Alle geinstalleerde video addons en ingevoerde settings blijven behouden.

Kodi voor Android 5.0 en hoger Downloaden

De snelste manier om Kodi voor Android 5.0 en hoger te downloaden is de Google play store. Maak eerst een gratis gmail account. Open de Playstore en voer je account gegevens in. Na validatie kan je de zoekbalk gebruiken om Kodi te zoeken. Bekijk de onderste video voor meer informatie.

Een 2de optie is direct van de Kodi.tv website downloaden of de Kodi mirrors website. Na download kan je apps als (ES File explorer of File Browser) gebruiken om te installeren.

Kodi voor Android 4.2 & 4.4 Installeren

Heb jij nog een oude android tv box thuis liggen? Heb je Android 4.2 of 4.4? Wij gebruiken Mygica. Normaal kan je Kodi 17 of 18 niet op oude android boxen installeren. Deze boxen hebben een oude android systeem. Meestal Kitkat 4.2 of 4.4. De jongens van Mygica hebben het toch mogelijk gemaakt. Om te downloaden gebruik ik de Dimitrology website. Volg de video voor meer instructies.

Kodi voor MacOS Installeren

Wij weten allemaal dat de ontwikkelaars van Kodi hard aan het werk zijn als het gaat om het ondersteunen van talloze platforms. Houd er wel rekening mee dat we Kodi 18 gaan installeren. Je hebt OS X 10.9 of hoger nodig anders zal het niet werken.

Mac systemen worden aangedreven door een 64bit-processor. Je kan daarom zelfs een paar jaar oude Mac gebruiken.

 • De eerste stap is het downloaden van het DNG-bestand. Dit kan gewoon via de Kodi.tv website.
 • Klik rechtsboven op downloads en je ziet alle beschikbare versies. Kies icoontje voor MAC (64-bit). De gedownloade bestand zit nu in je downloads map.
 • Na openen: sleep eenvoudig het pictogram van Kodi naar de map (Aplications). Zie video onderin voor verdere instructies.

Kodi voor Raspberry Pi Downloaden

LibreELEC is 1 van de beste methoden om Kodi op een Pi te plaatsen. In de onderste video krijg je instructies over alle opties voor de Raspberry Pi.

Kodi voor IOS Downloaden

Jammer genoeg is Kodi niet in de Apple App Store te vinden. Om dit op te lossen gaan we de Tweetbox app gebruiken. Zie video voor verdere instructies.

https://youtu.be/sm8XV7ukISI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.