Kodi-17-Skins-Downloaden-en-Installeren
Home | Kodi 17 Skins Downloaden en Installeren

Kodi 17 Skins Downloaden en Installeren

Deel met je vrienden!
  • 15
  •  
  • 1
  •  
  •  
    16
    Gedeeld

Kodi (voorheen bekend als Xbmc), is een van de populairste applicaties van dit moment. Dankzij de geweldige developers achter deze app, is er veel veranderd en verbeterd. Kodi is geen Netflix. Voor een nieuwe Kodi gebruiker, kan het knap lastig zijn om de beste en mooiste skins te vinden. Daarom dan ook dit artikel. Je treft hier 17 van de beste gratis Kodi 17 Skins die je kan gebruiken.

1. Aeon Nox Kodi 17 Skin

We beginnen ons overzicht met een van de beste Kodi skins. Deze wordt veel gebruikt. Deze skin bestaat al geruime tijd. Elke keer als Kodi een nieuwe versie online zet, moet een Skin maker deze updaten. Aeon Nox is sinds het begin netjes geupdate. We zitten nu bijna op Kodi 18 maar deze is niet helemaal gereed. Vandaar dat je nu Kodi 17.6 moet gebruiken en natuurlijk een 17.6 versie van Aen Nox.

Aeon Nox is zo populair dat ze verschillende versies hebben gemaakt.

1. Aeon Nox 5 (Info) (Youtube)

2. Aeon Nox Spin (Download)

3. Aeon Nox Silvo (Download)

2. Kodi 17 Skins Downloaden

Aeon Nox 5 downloaden gaat gewoon via Kodi. Deze kan je in de Kodi repo vinden.  Aeon Nox 5 is een geweldige skin voor kodi 17. Het geeft je de kans om je layout van kodi compleet aan te passen. Je kan de menu aanpassen, mooie achtergronden toevoegen en veel meer. Heb je hulp nodig bij het installeren van de Nox skin? Laat een reactie achter.

3. Confluence (Info)

4. Emminence 2.0 Mod (Download en info)

5. Confluence Zeitgeist  (Download en info)

6. Mimic Skin ( Download en info)

7. Amber Skin (Info

8. Titan 3.7x Krypton (Download en info)

Titan Mod (Download en info)

9. Rapier (Download en info)

Rapier

Dit waren onze populairste Kodi 17 Skins. Vind je onze lijst niks? Hier heb je alle Kodi 17 Skins die momenteel beschikbaar zijn. V17 Krypton

Wij weten dat het voor een beginner best lastig is om een skin te installeren en configureren. Daarom hebben we meerdere uren op youtube gezocht naar de beste tutorials voor het installeren van Kodi skins. Het enige nadeel is dat de meeste video’s engels gesproken zijn. Als je alles rustig kn volgen zal dit geen probleem zijn. 

10. Je Kodi 17 Skin Aanpassen

Volg de onderste video om je skin aan te passen. Ga naar Skin Interface en klik daarna op (Get More). Via deze manier krijg je toegang tot alle skins die in de Kodi repo bewaard worden. Klik op get more.

Sommige Skins kan je niet in de Kodi repo vinden. Deze moet je eerst downloaden als (ZIP) downloaden om daarna via zipbestand te uploaden naar Kodi. Dit klinkt lastig maar is niet zo moeilijk. Je moet alleen onthouden waar je de gedownloade ZIP hebt bewaard. Ik bedoel dan bewaard op je Pc, Laptop of Android box. Zie hier een voorbeeld.

11. Opties Kodi 17 Skins!

Kodi 17 Skins zijn niet allemaal hetzelfde. Ze hebben allemaal andere opties en mogelijkheden. Bij Nox Spin en Nox Silvo kan je bv widgets toevoegen. Widgets zijn extra toevoegingen waar je onderdelen van addons op je home pagina van je Kodi setup kan vertonen.

12. Aeon Nox Silvo Widgets

De onderste video kan je gebruiken om Aeon Nox Silvo nog beter te maken. Hiermee leer je opties die met de widgets te maken hebben. 

Hier heb je nog een handleiding over widgets en achtergronden. 

Haal meer uit Kodi 17 met de hulp van  Kodi voor Leken!

NL Ondertiteling en Autosubs installeren.

1 reactie op “Kodi 17 Skins Downloaden en Installeren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.