IPTV-Zenders-Illegaal-Kijken
Home | IPTV Zenders Illegaal Kijken in 2020

IPTV Zenders Illegaal Kijken in 2020

Deel met je vrienden!
  • 2
  •  
  • 1
  •  
  •  
    3
    Gedeeld

POLITIE UK heeft pogingen ondernomen om IPTV en zogenaamde Kodi Box-eigenaren te stoppen met het gratis bekijken van Hollywood-kaskrakers, sport en andere betaalde uitzendingen vanuit hun huis.

De wetshandhaving voert de anti-piraterij-inspanningen op. Als onderdeel van een nieuwe poging om het illegaal streamen af te sluiten, is de politie begonnen met het uitzenden van waarschuwingen. Internetkanalen die ze al in beslag hebben genomen zijn de eerste slachtoffers. Dit is de nieuwste bedreigingen voor piraten die rechtstreeks naar de huizen van de laptop, IPTV-settopbox en de zogenaamde Kodi Box-eigenaren in het hele land te stralen.

De nieuwe truc werd ontdekt toen kijkers van een populaire IPTV-stroom, bekend als Global Entertainment, werden geconfronteerd met een waarschuwing van twee politiediensten in het Verenigd Koninkrijk. Je IP-adres is al opgenomen. IP-adressen zijn unieke nummers die gekoppeld zijn aan uw online activiteit. Ze kunnen ook getraceerd worden naar specifieke locaties (huis adressen).

IPTV Waarschuwing!

In het waarschuwingsbericht staat: “Deze illegale stream is in beslag genomen door de politie van Norfolk en Sussex. Het bekijken van illegale uitzendingen is een misdaad. Uw IP-adres is opgenomen. U wordt geïnstrueerd om onmiddellijk te stoppen met alle illegale media streaming.”

IPTV waarschuwing

Ondanks wat geklets online, was het bericht een vervalsing om het team achter Globaal Vermaak toe te laten om de livestream te sluiten en stil weg te gaan met abonneegeld, hebben de Politie van Suffolk bevestigd het bericht echt is – en een deel van een nieuwe strategie om clampdown op piraterij toe te passen. Meer informatie.

Bescherm je IP adres. Heb je al een VPN? Probeer de gratis NordVPN-proefperiode gedurende 30 dagen. Niet goed 100% geld terug.

Een VPN is een veilige verbinding tussen jou en het internet. Aangezien alle gebruikers van het internet een uniek IP-adres hebben, is het aangeraden om 1 te gebruiken. Wil je meer informatie over een VPN? Lees hier meer over de beste VPN voor Kodi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.