Hoe-Werkt-Real-Debrid-en-wat-kan-je-ermee
Home | Hoe Werkt Real Debrid en wat kan je ermee?

Hoe Werkt Real Debrid en wat kan je ermee?

Deel met je vrienden!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Real debrid is een leuke toevoeging voor mensen die Kodi gebruiken. Dit is 1 van de beste en goedkope manier om gegarandeerd de beste links binnen je Kodi addons te krijgen. Real debrid links zijn voorzien van DTS, 1080p HD kwaliteit en zelfs 4K UHD.

Voor slechts 3 euro kan je 15 dagen onbeperkt genieten van de beste links. Hoe meer dagen je koopt hoe meer korting je krijgt. Zo kan je voor 16 euro 180 dagen kopen. Dit zijn dan 180 dagen lang de beste links tot je beschikking.

Real Debrid Account Gratis Aanmaken

Een Real-debrid account aanmaken is vrij simpel. Ga naar de website en klik rechtsboven op Aanmelden. Verzin een inlognaam en wachtwoord en voer een email adres in om updates en een bevestigings email te ontvangen. Ga akkoord met de privacy beleid en klik op: Meld je nu aan. Dat was het. Je hebt nu een gratis real debrid account aangemaakt. Open je email en klik om te bevestigen.

real debrid

Real Debrid Abbonement Kopen

Op de website van kan je een abbo kopen maar de betaal opties zijn niet altijd handig. Je kan een Credit card, Amazon pay, prepaid tickets, Bitcoin en SMS & Telefoon gebruiken. Prepaid tickets kan je bij de kruidvat kopen. Persoonlijk betaal ik altijd met Ideal. Dit is veel makkelijker en je bent binnen 5 minuten klaar.

Betalen met Ideal

Om Ideal te gebruiken hebben we de 24instant website nodig. Hier kan je met Ideal betalen. Tijdens het afrekenen moet je een email adres opgeven. Na aankoop krijg je een voucher in je mailbox. Deze voucher kan je dan op de website invoeren om je account op te laden. De voucher kan je hier invoeren.

Mag ik mijn Account met de buren delen?

Nee. Dit mag niet. Je account wordt per direct geblokkeerd. Het heeft geen zin om je account met anderen te delen, tenzij je allemaal in hetzelfde huis zit. Vanaf hetzelfde netwerk mag je een account op zoveel boxen installeren als je wilt.


2 reacties op “Hoe Werkt Real Debrid en wat kan je ermee?”

 1. Maarten van t Land

  Goedemorgen,

  Ik probeer Real-Debrid te activeren,
  bij beheer afhankelijkheden staat geen ResolveURL,

  Hoe kan ik dit oplossen ?

  Maarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.