Wat-zijn-de-Beste-Budget-Android-Tv-Boxen
Home | Beste Budget Android Tv Boxen Kopen!

Beste Budget Android Tv Boxen Kopen!

Deel met je vrienden!
 • 2
 •  
 • 1
 •  
 •  
  3
  Gedeeld

De beste budget android tv boxen koop je veilig via meerdere buitenlandse websites. Het is soms erg lastig om websites te vinden die je kunt vertrouwen. Wij hebben daarom uit de best bezochte websites 1 geselecteerd. De gemiddelde levertijd voor een android tv boxen is 15 tot 20 dagen.

Let op: Vanwege de corona virus zijn de levertijden langer geworden. Ik heb zelf de afgelopen maand zeker 3 weken moeten wachten. Hou daar rekening mee. Zodra dit weer beter is zullen we een melding maken.

Waar moet je op letten als je shopt via een buitenlandse website?

Let op: voor alles boven de 22 euro moet je bij invoer BTW (omzetbelasting) betalen over het aankoopbedrag, inclusief verzend-en verzekeringskosten. Bestel je voor meer dan 150 euro, dan betaal je ook 3 procent aan invoerrechten. Dat percentage kan nog oplopen en verschilt per productgroep.

EU-land: U betaald alleen BTW (omzetbelasting) aan de ondernemer van wie u de goederen ontvangt, niet aan de Nederlandse Douane.

Niet EU-land: Tot en met 22 euro. Geen invoerrechten, Geen BTW (omzetbelasting).

Niet EU-land: Meer dan 22 euro tot en met 150 euro. Geen invoerrechten. Wel BTW (omzetbelasting)

Niet EU-land: Meer dan 150 euro. Wel invoerrechten en wel BTW (omzetbelasting).

Beste Budget Android Tv Boxen via Aliexpress Kopen

Aliexpress is niet zomaar een webshop. Het is 1 van de grootste online winkels ter wereld. Aliexpress is opgericht door Jack Ma. Hij begon ooit als een leraar en vertaler, maar heeft nu talloze bedrijven en investeert regelmatig in westerse ondernemingen.

Beste budget android tv boxen aliexpress

Chinese webshops hebben vaak een slecht imago, waardoor veel Nederlanders niet de gok durven te wagen. Bij Aliexpress hoef je daar echter niet echt bang voor te zijn. Ze hebben miljoenen verkopers en daar zitten altijd wat rotte appels tussen.

Controleer daarom altijd de reviews. Als je deze bekijkt zal je ook kunnen zien of de verkoper eerder naar Nederland een product heeft verstuurd. Persoonlijk koop ik geen spullen van verkopers die 0 bestellingen hebben. Dit is erg gevaarlijk. Zoek daarom verkopers met meerdere bestellingen en beoordelingen.

1 van de grootste voordelen van Aliexpress is dat je met Ideal kan betalen. Maak hier een gratis account aan en binnen 5 minuten ben je klaar om te bestellen. Check de reputatie die aliexpress aan de verkoper/winkel heeft gegeven. Check wat andere consumenten over de verkoper zeggen. Neem contact op met de verkoper als je ergens aan twijfelt.

Belangrijk! Selecteer altijd de EU stekker voor Nederland. Verzending kan uit verschillende landen gebeuren.

Leuke Aliexpress Apps

Wist je dat je cashback terug kan krijgen bij ieder aankoop op Aliexpress? Ik gebruik de Megabonus cashback service. Via deze site kan je een gratis account maken. Daarna kan je de chrome extensie activeren. Aliexpress app downloaden. Playstore & Appstore.

Beste Vontar Budget Android tv boxen

1. Vontar H96 Max met 21121 reviews is momenteel de populairste box. Je hebt 2 verzend opties. Optie 1 is free shipping met bezorging van max 17 dagen. De tweede optie is 20 dollar extra betalen voor bezorging met DHL (7-14 dagen).

Voordat je iets aankoopt moet je wel even de verkoper een bericht sturen. Ze hebben meerdere versies van de box beschikbaar. Je kan van 2/16Gb tot 4/64GB kopen. De H96 Max kan je hier kopen.

2. Vontar X3 met 4829 reviews is best een leuke box. Je hebt 2 verzend opties. Optie 1 is free shipping met bezorging van max 17 dagen. De tweede optie is 18.95 dollar extra betalen voor bezorging met DHL (7-14 dagen).

Voordat je iets aankoopt moet je wel even goed op de foto’s kijken. Ze hebben meerdere versies van de box beschikbaar. Je kan van 4/32Gb tot 4/128GB kopen. De Vontar X3 kan je hier kopen.

Mini NEO U22 Budget Android tv box

Minix NEO U22-XJ is nieuw met 21 reviews, 85 orders en een 4.7 score. Je hebt 2 verzend opties. Optie 1 is 1.01 dollar met bezorging van max 17 dagen. De tweede optie is 5.26 dollar extra betalen voor bezorging met DHL (7-14 dagen).

Ik zou wel snel bestellen want het lijkt alsof ze niet erg veel op voorraad hebben. Ze bieden momenteel maar 1 versie aan en dat is 4/32GB. Minix NEO U22-XJ kan je hier kopen.

Mecool KM1 ATV Mediaspeler

Mecool KM1 ATV met 4 reviews, 63 orders en een score van 5.0. We weten allemaal hoe goed de Mecool boxen zijn. Je hebt 2 verzend opties. Optie 1 is 1.01 dollar met bezorging van max 17 dagen. De tweede optie is 16.84 dollar extra betalen voor bezorging met DHL (7-14 dagen).

Zo te zien hebben ze genoeg voorraad beschikbaar. Ze bieden momenteel 2/16GB, 4/32GB en 4/64GB aan. Mecool KM1 ATV kan je hier kopen.

Xiaomi Mi Tv Box S 4K Mini pc

Xiaomi Mi tv box heeft 7 reviews, 80 bestellingen en een score van 4. Je hebt 2 verzend opties. Optie 1 free shipping met bezorging van max 19 dagen. De tweede optie is 26.32 dollar extra betalen voor bezorging met DHL (7-14 dagen).

De box draait op Android 8.1 en ze hebben alleen de 2/8GB versie. Met deze box kan je Disney+ zonder problemen bekijken. Xiaomi Mi S tv box kan je hier kopen.

Heb je geen zin om 15 tot 20 dagen te wachten? Bestel via bol. Hier heb je alvast een tutorial over de beste Kodi Kastje die je bij Bol kan kopen.

1 reactie op “Beste Budget Android Tv Boxen Kopen!”

 1. Ik heb box variant 4gb ram/32gb rom via aliexpress gekocht: Niks anders dan ellende ermee.
  Loopt om de haverklap vast
  OS-update is niet mogelijk
  Streamen hapert ontzettend, vooral IPTV
  Afstandsbediening of de ontvanger in de box werken zeer slecht

  Paar weken geleden wilde de box niet meer aan dus de stroom tijdelijk eraf gehaald. Na enkele dagen stroom weer erop gezet en de box is toen finaal doorgebrand. Contact met aliexpress en verkoper is vergeefse moeite. Er zit geen garantie op de box en het interesseert aliexpress ook niet evenals de verkoper. Conclusie: Puur oplichterij!!! Want ze doen alsof ze je niet begrijpen en reageren gewoon niet meer. En de klantenservice van aliexpress bestaat alleen uit chatbots. Op een gegeven moment heeft het geen zin meer om hun te benaderen en dat is wat ze bij aliexpress willen. Dan hoeven ze geen geld terug te geven en kunnen ze doorgaan met oplichten. Ik koop dar nooit meer iets en al helemaal jiet meer uit china.
  Als ik namelijk mijn telefoon gebruik, met hetzelfde werkgeheugen, gaat het prima. Deze box is geen verstandige aankoop. Dat is mijn persoonlijke ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.